65+ beurzen

Aan het hele geweld van beurzen in Nederland kan een beurs voor senioren natuurlijk niet ontbreken. Tegenwoordig is de senioren beurs in Veldhoven niet eens meer alleen voor senioren, maar meer een beurs waar producten worden aangeboden die het de senioren makkelijker maakt. Nogmaals, wil dit niet zeggen dat bijvoorbeeld een elektrische fiets alleen maar voor senioren is. Dit maakt het een bijzonder toegankelijke beurs voor iedereen die iets meer gemak in het leven wil.

Ja je vindt er ook echt nog trapliften en bepaalde schoenen die uitgevonden zijn met het idee om makkelijker te lopen, maar lekker eten, veel rustplekken en heel weinig aan schreeuwende bedrijven standjes. Een lekker rustige beurs waar je gewoonweg rond kan kijken zonder iets opgedrongen te worden.

Mocht je ooit op een elektrische fiets willen rijden, zonder aankoopverplichting, ben je bij de seniorenbeurs ook op het juiste adres. Er is vrijwel altijd een grote fietsbaan uitgezet en je kunt er naar hartenlust testen op elk merk wat er op de Nederlandse markt te verkrijgen is.

WIl je eens gewoon een dagje weg en de beurs is aangekondigd is deze gemak- beurs echt een keer leuk om eens te bezoeken.