Boekenbeurzen

Een of twee keer per jaar wordt er in het beursgebouw in Eindhoven een boekenbeurs gehouden. Je vindt er net als een goede beurs betaamd boeken, boeken en nog meer boeken, maar ook strips en accessoires die het boeken lezen aangenamer maken. Maar waarom zou je er nu eens heen willen.

Nou, ten eerste, dit is de enige gratis beurs van het Beursgebouw in Eindhoven. Voor iemand die nog nooit in het Beursgebouw is geweest, is dit niet heel speciaal, maar voor iemand die er vaker komt, weet dat dit een evenement is waar je half jaarlijks toch weer naar uitkijkt. Eindelijk is je boekenaankoop je geld 100% waard.

Uiteraard vind je er het meest uitgebreide assortiment boeken van alle soorten en maten. Van Romans tot erotische kookboeken (ja ik heb ze er zien liggen) en dan voor een redelijk goede prijs. Niet het goedkoopste, maar zeker niet het duurste. Daaruit blijkt dat het huren van het beursgebouw toch een prijzige aangelegenheid is, want als je naar een boekenwinkel gaat, vind je ze voor net iets duurder. Ga je er dus heen voor en superkoopje, kom je van een koude kermis thuis, maar ga je er heen om juist dat ene boek te vinden wat je echt nergens anders kunt vinden, zit je daar meer dan goed want zonder een boek te noemen, gegarandeerd dat ze hem hebben tijdens dit weekend en wellicht nog in verschillende uitvoeringen.

Ben je geen fervent lezer, koker op zoek naar een boek of stripfanaat die juist die ene uitgave nog moet hebben, zul je er verloren raken in alle boeken daar aangeboden. Ga je er heen om eens te ervaren hoeveel ze er wel niet hebben, welkom in de 7e hemel.