Koningshof Veldhoven

Voor degene die op zoek zijn naar een gedogen kleine beurs, maar toch groot genoeg aanvoelt, is Koningshof Veldhoven een must om eens te overwegen. Niet alleen voor beursorganisatoren of standhouders is het een mooi middelpunt van een goed beursseizoen, maar ook voor de bezoeker is er meer te doen als gewoonweg entree betalen en binnen gaan.

Gelegen in een natuurgebied, is deze locatie niet alleen een beurslocatie, maar ook een conferentiecentrum, partycentrum (althans, er worden wel eens bruiloften gevierd, maar dan voor de wat meer bedeelde koppels. Het is verre van een goedkope locatie) en start van menig wandelroutes die door de mooiste gebieden lopen, die de streek kent.

Twee ruime hallen en heel grote inloop groeten de bezoeker die SMC (Scale Model Challenge), het stripspektakel of de seniorenbeurs willen bezichtigen. Voor laatste is er meer dan genoeg ruimte om de diverse producten met wielen te testen in het omgelegen natuurgebied.

Mocht je het beursgeweld even beu zijn, is er altijd nog het aangelegen restaurant, wat meer dan de smakelijkste gerechten kan bereiden en serveren.

Deze locatie geeft ruim baan voor een leuke gezellige dag, leuke wandeltochten of gewoon een dagje beurs kijken.