Koop niet te snel en kijk eerst rond

Nog vijf minuten en dan gaan de deuren van de beurs open, je staat popelend voor die deur te wachten op de verlossende klik van de sloten, de tijd gaat veel te langzaam want je weet dat aan de andere kant van die deur jouw producten liggen waar de rest van de popelende bezoekers ook achteraan gaan en dat kan je niet toelaten.

Klik, de deuren gaan open en je stormt (snelwandelend, want je mag vrijwel nergens meer over een beurs rennen) richting die ene stand en koopt jouw lang verlangde product. Blij stop je het in je tas en komt tot de conclusie dat het achteraan in de beurs voor veel minder te koop is.

Precies. Dit overkomt iedereen en dit is alleen maar te overkomen door eerst rustig over een beurs heen te lopen alvorens je het gaat kopen. Winkeliers en standhouders weten, dat als ze exclusieve producten voor veel meer verkopen aan het begin van de beurs, ze het vrijwel meteen kwijt komen aan mensen zoals hierboven omschreven. Stink er niet in en kijk goed naar het prijsje wat eraan hangt, onthoudt dit en loop daarna gewoon even verder. Grote kans dat ze dit “exclusieve”product meer in hebben geslagen dan jij kunt kopen!