Libelle en huishoud beurzen

Wie mij een beurs aan kan wijzen waar meer vrouwen bij elkaar komen, verdient een tientje. Ik weet zeker dat ik hem niet weg hoeft te geven. Reden? Volle treinen, files, mannen zonder zorgen thuis, eetcafeetjes vol van vrouwen die druk aan het vertellen zijn wat je allemaal willen ervaren tijdens die beurs.

Een beurs die helemaal gefocust is op wat vrouwen leuk vinden. Een hemelse tijd voor de thuisblijvende mannen en hel voor degene die mee moeten in de slurrie van driftige huisvrouwen die allemaal op zoek zijn naar de leukste dingen te kopen en te vinden op een beurs die gedomineerd word door een idee dat de dames een speciale beurs voor zichzelf willen hebben.

Er komen acteurs en zangers die juist helemaal hot zijn bij de dames, dus Andre Hazes Jr. bijvoorbeeld heeft al meerdere malen een optreden gehad. Roy Donders is ook een vaste bezoeker van de beurs, maar ook als zanger.

Een van de voor mannen meest bizarre beurzen die eens per jaar geschied in de jaarbeurs in Utrecht. Niet dat iemand mijn mening als man wil horen over een vrouwenbeurs, maar ik ben blij dat Zuid Nederland maar een keer vastloopt door een beurs.